Amaçlar:

Trakya Üniversitesi motosiklet topluluğu olarak Trakya Üniversitesini hak ettiği şekilde temsil edip topluma yararlı faaliyetler gerçekleştirmek asli amacımız olup Trakya Üniversitesinin adını iyi bir şekilde tanıtmak ve diğer bütün üniversite topluluklarına örnek olmak amaçlarımızdan biridir. İnsanların motosiklet sürücülerine olan ön yargılarını yıkmak ayrıca diğer motosiklet sürücülerine örnek olmak amaçlarımızdan birisidir diğer üniversite motosiklet topluluklarıyla beraber faaliyet düzenlemek ve Üniversitemizin adını diğer üniversite topluluklarına tanıtmak başka üniversite topluluklarının yapmış olduğu faaliyetlerde resmi bir şekilde yer almak motosikleti seven ve başlamayı isteyen insanlara gerek konferans dahilinde teorik bilgi gerek faaliyetsel açıdan sürüş eğitimi bilgisi vermek. Sosyal sorumluluk projelerinde (örneğin hayvan barınaklarına yardım, şehit aile çocuklarına maddi manevi destek çeşitli doğa projeleri vb.) üniversite topluluğumuzu resmi şekilde temsil etmek resmi ve önemli günlerde yapacağımız toplu geziler ve sürüşler dahilinde üniversitemizin adını topluluklarda yer almasını sağlamak.

Faaliyetler :

Her hafta 1 toplantı

Önemli Ay ve Günlerde Grup Kortejleri

Grup Sürüşleri

Eğitim Günleri

Sürüş Teknikleri ve Grup Sürüşleri Hakkında Eğitim Seminerleri

Motosiklet Festivallerine Grup olarak Katılım Sağlanması ve üniversitemizi en iyi şekilde temsil etmek

Diğer Üniversiteler ile Görüşme, Tanışma ve Sürüşler Düzenlemek

Sosyal sorumluluk proje’leri düzenlemek.

Bu içerik 08.08.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 307 kez okundu.